dinsdag 9 februari 2010

De eerste 3 dagen

Hoi!

De eerste 3 dagen zon zitten er al op! Eerst en vooral, als er veel foutjes staan in de tekst, ze werken hier met qwerty... Het valt allemaal heel goed mee en de Surinamers zijn hele vriendelijke en sympathieke mensen! We zijn goed aangekomen in Paramaribo. De tocht van de luchthaven naar ons huisje was geweldig. De eerst kennismaking met het oerwoud! Gisteren hebben we heel het huis een grondige poetsbeurt gegeven, dit was wel even nodig! Ook de leerkrachten op school hebben het goed met ons voor en willen graag van ons leren. De ramen staan er altijd open en de beestjes (vogels) vliegen er binnen en buiten. Het enige nadeel is dat we elke morgend om 6u op moeten staan, maar voor de rest alles onder controle. Het spannendste wat we tot nu toe beleefd hebben, is onze fietstocht door de stad. Ze rijden aan de linkerkant en fietspaden zijn zeldzaam. We hebben ook al een slang ontmoet en een aantal spinnen. Net zoals er bij ons dieren overreden worden gebeurd dat hier ook maar dan met leguanen. Ook de muggen wijn goed vertegevenwoordigd (lees: 13 beten op 1 voet na nacht 2 en de beten zijn hier groter dan bij ons :).
We zijn net lekker gaam uiteten en de eerst cocktail is gedronken. Foto`s volgen later!

Aan ukkie: bedankt voor het cadeautje, het staat naast mijn bed!

De tijd zit er bijna op, tot de volgende keer!

Groetjes uit Paramaribo


3 reacties:

Op 10 februari 2010 om 06:42 , Blogger Ilona zei...

Hee Tinne,

Wat moet het ontzettend leuk zijn daar! Ben benieuwd naar de foto's!!

Liefs x

 
Op 12 februari 2010 om 08:03 , Blogger Karen zei...

hey Tinne
Al bijna een weekje weg. Hier is het barkoud, kun je de warmte van daar niet opsturen? :)
Hier is alles nog steeds hetzelfde als vorige week. We zijn wel nieuwsgierig naar je foto's, hopelijk blijven die niet te lang weg.

Groetjes vanuit dé city
Karen, Hans, Rikje en Lizetje

 
Op 12 februari 2010 om 15:54 , Blogger Tinne zei...

Het pakje zon is verzonden! Het is wel 3zeken onderweg met de post... Ik kan ;aar 5 foto's tegelijkertijd op de blog zetten en dat uploaden gaat hier traag! Maar, ik doe mijn best!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage