zondag 14 februari 2010

Foto's

Omdat het uploaden van foto's op de blog niet goed gaat, heb ik een album aangemaakt op facebook. Iedereen kan het zien, gewoon op onderstaande link klikken!

http://www.facebook.com/photos.php?id=1051804421#!/album.php?aid=2047303&id=1051804421

5 reacties:

Op 15 februari 2010 om 08:00 , Blogger Lizette zei...

hoi Tinne
Alles nog ok? hier wel hoor. Maar je schrijft wel vanalles over de school, leuke winkelcentra, het goede weer enz....
maar hoe zit het eigenlijk met de jongens daar. Zijn ze knap of is je oog er nog niet opgevallen???? We horen er zo weinig van ! Voor de rest ziet het er allemaal wel leuk uit. is het daar ook krokusvakantie? nog vele groetjes van ons allemaal.

(karen zegt: nys heeft die weekend geen een keer gewonnen) (ons ma zegt hihi)(zaterdag: Wellens en zondag Stybar)

groetjes lizette

 
Op 16 februari 2010 om 13:39 , Blogger Ilona zei...

Hee Tinne,

Het bevalt toch niet te goed hè ;) Grappig dat ze daar ook carnaval vieren! Hoe warm is het daar nu?

x Ilona

ps. Mag je ook maar (!) 25 kg mee terug het vliegtuig innemen?

 
Op 17 februari 2010 om 01:50 , Blogger rosette zei...

Hee Tinne,

Eindelijk is het dan toch gelukt! Eerst twee berichtjes achtergelaten op een ander blog en nu met het nieuwe blog lukte het niet direct! Maar volgens mij kan ik nu iets plaatsen. Leuk om je op deze manier te volgen. De foto's heb ik nog niet bekeken, maar ga dat zeker doen een dezer dagen! Zo te lezen heb je het ook naar je zin. Fijn! Ik moet nu gaan werken, maar er komt nog een vervolg. Ik ben blij, dat ik het voor elkaar gekregen heb en dan in mijn eentje! Liefs,

Rosette

 
Op 17 februari 2010 om 12:03 , Blogger Tinne zei...

Dag tante Lizette, al vermoed ik dat Karen het getypt heeft :). Er zitten een paar mooie exemplaren tussen ja, maar er valt nog niet veel te vertellen. We zijn hier dan ook nog maar 1.5 week! We hebben geen krokusvakantie, maar wel 3 weken paasvakantie en 1 maart is hier ook een nationale feestdag! Ik ben blij dat Niels Albert niet gewonnen heeft, voor de rest maakt het ni uit! Leuk dat jullie me op de hoogte houden over het veldrijden, dat is nu iets wat ze hier volgens mij niet kennen, al zou de ondergrond er na een tropische regenbui wel geschikt voor zijn!

Hoi Iloa!

Het bevalt hier heeeeeel goed, tot nu toe lijkt het nogal op vakantie :). Het is hier nu overdag ongeveer 30 graden, behalde vandaag is het wat regeachtig, maar nog wel lekker warm. 'S nachts zitetn we rond de 20 graden met een lekker windje door het huis, zaaaalig! Ik mag idd maar 25kg mee terug nemen en het ergste van al: ik heb hier geen weegschaal :D. Ik had eigenlijk al 3 kg te veel bij toen ik vertrok en ik het alweer schoenen gekocht die meer naar huis moeten, miserie miserie. Ik laat gewoon de halfvolle bussen schampo, haarverzachter,... hier en dan maar hopen dat ik niet te veel kilo's mee terug breng. Hoe gaat het in de Moerstraat??

Hoi Rosette,

Fijn dat je het helemaal zelf klaar gekregen hebt! Dat is meer dan wat mijn mama zou kunnen... Het is hier echt heel erg leuk! Ik ben al opzoek gegaan naar magneetjes, maar tot nu toe niet veel succes gehad. Ik vraag me af of ze het hier wel kennen! Misschien moet ik meer in de toeristische gebieden gaan zoeken... Ik hoop dat ik er eentje vind!

Groetjes Tinne

 
Op 3 maart 2010 om 08:38 , Blogger Unknown zei...

Hey Tinne!
Leuk om je zo te kunnen volgen!
Een hele andere wereld ginder é... Tussen al die zwartjes =) Wel leuk dat ze dezelfde taal spreken! Hier gebeuren niet zo een spectaculaire dingen ze... Ginder blijkbaar wel met die vleermuizen,slangen,...!
Ik wou écht da'k in u plaats was (zonder het lesgeven dan!) Het lijkt me ginder écht kei interessant!! Geniet er maar goed van want de 3 maanden zijn voor je het weet weer voorbij!

Dikke kus , Evelien x

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage